Uslovi Korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Opšti uslovi

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja pre korišćenja 3plus.rs web lokacije (“sajta”, “portala”, “web stranice”). Korišćenjem sajta 3plus.rs, koje ukljućuje navigaciju, kreiranje sadržaja ili drugog materijala za svrhu sajta, slažete se sa navedenim uslovima korišćenja.

Saveti, prognoze, analize i strategije objavljenje na sajtu 3plus.rs su samo naša mišljenja i imaju savetodavnu funkciju. 3plus.rs nije odgovoran za bilo kakve gubitke novca nastale usled praćenja saveta i/ili prognoza predstavljenih na web lokaciji.

Klađenje je nezakonito u nekim zemljama. Korisnik je isključivo odgovoran da postupa u skladu sa svojim lokalnim zakonima.

Klađenje je zabranjeno za lica mlađa od 18 godina.

Pravila o privatnosti

3plus.rs poštuje privatnost posetilaca naše stranice. Mi smo posvećeni zaštiti vaše privatnosti na mreži. Informacije koje prikupljamo o vama koristimo da bismo vam pružili usluge kojima možete pristupiti putem naše web lokacije. Cenimo što ne želite da lični podaci koje nam dajete distribuiramo neselektivno i ovim putem vas obaveštavamo o načinu na koji prikupljamo informacije, kako ih obrađujemo, ko ima pristup nad njima i kakvu kontrolu imate nad njihovom upotrebom.

Upotreba informacija

Sve informacije koje sakupljamo od vas koriste se za poboljšanje i pružanje bolje usluge svim posetiocima 3plus.rs platforme.

Koristimo informacije prikupljene od vas kako bismo vas povremeno kontaktirali sa najnovijim vestima i funkcijama vezanih za 3plus.rs platformu. Možemo vas kontaktirati putem e-maila u vezi sa našim biltenom, obaveštenjima koja ste tražili i drugim promocijama ili ponudama dostupnim vama i svima ostalima koji posećuju naš sajt.

Vaše podatke možemo koristiti da bismo vam predstavili opšti uspeh pregleda platforme. Takve statistike neće otkriti detalje o ličnim podacima.

Neke vaše podatke možemo koristiti za merenje uspeha naših funkcija, ostvarivanje uslova usluge, borbu protiv ilegalnih aktivnosti kao što su neželjena pošta, prevare i druge zlonamerne radnje. To može rezultirati onemogućenim funkcijama i / ili nekim delovima web stranice za koje ne možemo biti odgovorni.

Otkrivanje informacija

Ne prodajemo, ne trgujemo ili iznajmljujemo vaše podatke. Podatke možemo preneti samo drugom subjektu u slučaju prodaje celokupnog sajta. Otkrivanje informacija trećim stranama je moguće samo kada je to zakonom propisano ili ako je neophodno za funkciju usluge koja vam je pružena. Trećim licima možemo pružiti statistiku o posetiocima, prodaji, prometu, itd. ali one neće uključivati bilo kakve identifikacione informacije.

Datoteke sa beleškama

Kada posetite našu web lokaciju, automatski evidentiramo vašu IP adresu i posećene stranice- To nam pomaže da administriramo sajt i prikupimo široke demografske informacije za agregatnu upotrebu.

Cookie Disclaimer

“Kolačić” (“Cookie”) su informacije koje na vašem računaru čuva web server i koriste se za prilagođavanje vaše web usluge. Sajt 3plus.rs koristi kolačiće za čuvanje informacija o vašim interakcijama koje će vam kasnije trebati za obavljanje funkcije. Možete da odlučite da ne prihvatite kolačiće i da i dalje koristite naše usluge. Međutim, ne možete koristiti funkcije zavisne od kolačića. Pogledajte informacije o pomoći u softveru pretraživača za uputstva o tome kako da onemogućite kolačiće.

Sigurnost

Web lokacija je usvojila različite mere, tehničke i organizacione, kako bi se zaštitila od uništenja, gubitka, zloupotrebe i promene ličnih podataka koji su prikupljeni i korišćeni. Bez obzira na ova nastojanja, provajder ne može garantovati da se takav događaj neće dogoditi.

Pružaoci usluga

Možemo zaposliti kompanije trećih lica i pojedince da olakšaju našu uslugu (“provajderi usluga”), da uslugu pruže u naše ime, da vrše usluge povezane sa uslugom ili da nam pomognu u analizi kako se naša usluga koristi.

Ovi provajderi usluga imaju pristup vašim ličnim podacima samo da bi izvršavale ove zadatke u naše ime i obavezale su se da ih ne otkrivaju ili koriste u bilo koje druge svrhe.

Analitika

Možemo koristiti dobavljače usluga trećih strana da nadgledaju i analiziraju upotrebu naše usluge.

Veze na druge web lokacije

Naša usluga može sadržati veze do drugih web lokacija kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake web lokacije koju posećujete. Mi nemamo kontrolu nad njima i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo kojih trećih strana ili usluga.

Period za koji se čuvaju lični podaci

Kriterijumi koji se koriste za određivanje perioda čuvanja ličnih podataka su relevantni zakonom propisani periodi zadržavanja. Nakon isteka tog perioda, odgovarajući podaci se rutinski brišu, sve dok više nisu potrebni za ispunjenje ugovora ili pokretanje ugovora.

Vaše prihvatanje ovih uslova

Saglasni ste za naše prikupljanje i upotrebu informacija i za upotrebu tih podataka u skladu sa gore navedenom politikom privatnosti. Ako na bilo koji način izmenimo svoju politiku privatnosti, te izmene ćemo objaviti na ovoj stranici. Trebalo bi da povremeno proverite ove uslove.

Back to top of page